Intrebari si raspunsuri

Intrebari si raspunsuri

Faq sau pe romaneste, Intrebari si raspunsuri.

Am incercat sa aducem in discutie cateva din intrebarile comune ale tuturor cumparatorilor nostri. Gratuit la inspiratie!

Care este modalitatea de transport?

Poate nu stiai, dar toate coletele noastre prind aripi in momentul livrarii.

Pentru cei din Bucuresti, livrarea se face personal. Ca si zona de predare colet: Zona Arena Nationala, pe Bd Basarabiei vis a vis de casa de bilete.

Pentru cei din afara Bucurestiului, livrarea se face cu Posta Romana. Relax, posta nu mai este ce a fost odata! Punem la dispozitia fiecarui cumparator, un nr de AWB al coletului. Nr de AWB poate fi verificat pe adresa site Postei Romane, la link: Track & Trace.

Cat costa livrarea?

Taxa de livrare prin Posta Romana, 2$. Indiferent de nr de produse, taxa este unica. In momentul in care vei lansa o comanda, primesti din partea noastra un nr de urmarire, Track & Trace.

Care este timpul de livrare?

Timpul de livrare prin Posta Romana, 2-3 zile lucratoare. Relax! Poti verifica statusul comenzii tale chiar din momentul livrarii produsului. Nu trebuie sa faci o alba neagra cu avizul de instiintare trimis de catre Posta Romana. Vei primi un mail de fiecare data cand se va actualiza statusul in procesul de livrare al coletului.

Pot cumpara un produs daca nu am criptomoneda?

NU! Asa cum scrie si pe prima pagina a site-ului, toate produsele noastre se vand doar in criptomoneda.

Cum pot face rost de criptomoneda?

A face rost / a detine criptomoneda nu este greu! Cerinta raspunsului la intrebarea aceasta ne obliga sa-ti putem oferi un raspuns simplist, un raspuns ce tine strict de modalitatea de a face rost de o criptomoneda pentru a putea cumpara produse de pe acest site.

Una din cele mai simple modalitati de a strange criptomoneda este minarea direct pe telefonul mobil.

Prima noastra recomandare in ceea ce priveste acumularea de criptomoneda este minarea Electroneumului, direct pe telefonul tau mobil.

Intri pe site oficial Electroneum, descarci aplicatia de aici https://play.google.com/store/apps/details?id=com.electroneum.mobile, o instalezi si aplicatia incepe sa-ti genereze Electroneum (ETN). Cand ai strans numarul de Electroneum echivalent pretului de vanzare al produsului dorit, poti lansa o comanda direct pe site. Hai ca nu este greu!!

Va urma… ( urmeaza sa completam cu multe alte modalitati de minare pentru celelalte criptomonede ).