Termeni si condiții

Plasarea unei comenzi și folosirea site-ului upstory.ro, implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos:

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din această.

Administratorul site-ului upstory.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferati în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Raporturile comerciale dintre cumpărător și upstory.ro sunt reglementate oficial de Ordonanță Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunta la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Administratorul upstory.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificățiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Fraudă

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezența declarați că va asumăți integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, va sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. Site-ul upstory.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului upstory.ro , utilizatorul se declara de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii upstory.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul upstory.ro își rezervă dreptul de a modifică structura și interfața oricărei pagini sau subpagini ale site-ului upstory.ro în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Limitarea răspunderii pentru prețuri

Toate produsele noastre pot fi cumparate doar prin criptomoneda. Prețurile prezentate sunt calculate la conversia preturilor, in fct de criptomoneda aleasa, de pe site CoinMarketCap.

Limitarea răspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România. upstory.ro își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Tariful de livrare pentru toate localitățile din România este de 2$ prin Poștă Română.

upstory.ro își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de upstory.ro care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzanțelor legii româneșți. În cazul în care clientul, din motive ce tin strict de disponilitatea lui , nu va ridica coletul, comanda va avea statusul de finalizata. In aceasta situatie, clientul nu va avea pretentia de a i se returna criptomoneda echivalenta pretului de cumparare a produsului. Cu alte cuvinte, coletul daca a ajuns la oficiul postal din zona arendata si nu a fost ridicat, comanda se considera finalizata iar clientul nu isi va mai putea recupera criptomoneda echivaenta pretului de cumparare al produsului.

upstory.ro își rezervă dreptul să refuze o comandă a unui client în cazul în care acest client a mai efectuat comenzi și a refuzat primirea acestora.

Limitarea răspunderii pentru produse și servicii

Produsele sunt oferite în formă în care vin de la producător și, de asemenea, în limita stocului disponibil. upstory.ro nu oferă nicio garanție în mod expres sau implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. upstory.ro nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). upstory.ro și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificățiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. upstory.ro nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site-ul https://www.upstory.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către reprezentanții mărci importate.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin altă metodă) acceptarea acestei comenzi, deci încheierea acordului de voință și a contractului de vânzare cumpărare se face în momentul în care se confirmă plata pentru produsul comandat.

Limitarea răspunderii pentru plata

Plata comenzilor de pe acest site se poate efectua într-un singur mod:

Transferul in unul dintre portofelele nostre de criptomoneda, in fct de moneda detinuta de cumparator. In prezent avem un nr de 5 criptomonede, fara a conditiona clientul catre o moneda sau alta. In fct de criptomoneda detinuta de catre cumparator, plata se va face prin transferul de criptomoneda in portofelul nostru asociat acelei criptomonede.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu aceșți termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de Contact sau la adresa de email: [email protected]